Avdeling Dypeskogen

Dypeskogen er en storbarns avdeling med 18 barn i alderen 3-6år, sammen med 3 voksne.

På Dypeskogen er vi opptatt av leken og gode relasjoner❤️ Barna skal få lære og erfare gjennom lek og sosialt samspill, med andre barn og med voksne. Vi er opptatt av å være aktive og tilstedeværende voksne i leken. Barns medvirkning er noe vi har stort fokus på i hverdagen, og alle barna på Dypeskogen skal hver dag bli hørt og sett. Vi ønsker at alle barna skal oppleve en psykisk og fysisk helsefremmende barnehagehverdag❤️

Hverdagen på Dypeskogen består bl.a av ukentlig turdag i nærområdet, eller vi tar en lengre utflukt. Vi tar gjerne med oss lunsjen på tur og spiser ute😊

Vi har egen arbeidsgruppe for skolestarterne, denne gruppen heter Trollgruppen🌻Trollbarna vil i denne gruppen jobbe med skole forberedende aktiviteter året før skolestart, med særlig fokus på selvstendighet og sosial kompetanse. Andre aktiviteter i Trollgruppen er bl.a å øve på enkle trafikkregler, tall, mengde, skrive navnet sitt, osv. 

En dag i uken har vi varm lunsj på avdelingen, da spiser vi i hovedsak vanlig husmannskost (poteter og grønnsaker m/tilbehør) og innimellom har vi bakedager. 

Vi har samlingsstund hver eneste dag, hvor vi bl.a prater om dagen idag, har tema samlinger, synger sanger, leser eventyr, flanellograf fortellinger, kims lek, og mye mer.

Vi har ukentlig formingsaktivitet utfra månedens tema, og mange andre aktiviteter iløpet av uken som velges etter barnas ønsker (eks perling, maling, modellerkitt, Lego, duplo, nopser, clicks, tog, biler, dukkelek, kjøkkenlek, utkledning, tegning, etc.)

 

Ønsker du å vite mer? 

 

Velkommen på besøk❤️