Litt om barnehagen vår

Lekeklossen barnehage Vestre AS er en privat barnehage i Fyllingsdalen bydel som ble startet i 2003. I 2021 ble vi stolt en del av ULNA barnehagene.

Lekeklossen barnehage Vestre består av to avdelinger. Vi har en småbarnsavdeling "Lille gram" med 10 barn i alderen 0-3 år, og vi har en storbarnsavdeling "Dypeskogen" med 18 barn i alderen 3-6 år. Totalt er vi 28 barn i Lekeklossen Vestre.

Vi er 50% pedagoger, hvor personalet består av 3 barnehagelærere, 3 assistenter og 1 styrer m/barnehagelærer utdanning.

Vi holder til i lyse fine lokaler. Vi har et stort uteområde som vi benytter oss av hver eneste dag, og vi har store flotte innelokaler.

Vi har også fine turområder like i nærheten av barnehagen med mulighet for både korte og lengre turer. Områdene rundt barnehagen består av ulike turstier til skog og vann, lekeplasser, ballbinge, akebakke, og vi er så heldig å ha kort vei til både buss og bybane, bibliotek, teater, svømmehall og mye mye mer.  

Vi er en fullkost barnehage. Fullkost barnehage innebærer at barnehagen kjøper inn all mat og drikke barna trenger i løpet av barnehagedagen. Dette koster 500kr pr måned for hvert barn. Vi serverer da frokost, lunsj og frukt hver dag. Det serveres melk/vann til alle måltider. En dag i uken har vi varmlunsj, og en dag i uken serverer vi yoghurt. 

 

Åpningstiden vår er 07:15 - 16:45.

 

Ønsker du å vite mer om oss, eller komme innom en tur på besøk ?

Kontakt Linda Herdlevær på epost linda.herdlever@ulna.no eller ring 55 16 90 92 (tastevalg 1) for å avtale et besøk. 

Velkommen på besøk ❤️